Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

4.0 62 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • plum tomatoes large, halved
    8
  • garlic cloves (optionnel) sliced
    2
  • fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning
    ½ tsp
  • sourdough bread
    4 slices
  • fresh thyme leaves
    3 sprigs
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • water
    1300 g
  • large eggs room temperature
    4
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 20.5 g
Calories 1954 kJ / 465 kcal
Lipides 16 g
Glucides 57.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...