Appareils et accessoires
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Prép. 20min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
Jalapeño Cornbread
-
fresh jalapeño chillies halved, to taste2 - 3
-
polenta170 g
-
plain flour135 g
-
granulated sugar40 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
buttermilk250 g
-
medium eggs2
-
tinned sweetcorn drained130 g
Maple Butter
-
unsalted butter soft110 g
-
milk30 g
-
maple syrup2 Tbsp
-
soft dark brown sugar1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
565 mg
Protides
7 g
Calories
1618 kJ /
387 kcal
Lipides
21 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Texas Cornbread
35min
Tomato Pie
3h
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1h 40min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Chai-Spiced Bread
1h 30min