
Appareils et accessoires
Prawn and Sweet Potato Fritters
Prép. 1h
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh chilli cut in pieces (1 cm)1
-
caster sugar30 g
-
fish sauce30 g
-
water90 g
-
white wine vinegar10 g
Pickled Carrots
-
white wine vinegar30 g
-
caster sugar20 g
-
water30 g
-
carrots thinly sliced (approx. 2 mm)200 g
Fritters
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined700 g
-
sweet potatoes cut in sticks (approx. 5 cm x 5 mm)700 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
sparkling mineral water200 g
-
rice flour100 g
-
cornflour50 g
-
ground turmeric½ tsp
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
sunflower oil250 g
-
fresh mint leaves20 g
-
lettuce leaves300 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
511.9 kcal /
2141.8 kJ
Protides
23.5 g
Lipides
20.6 g
Glucides
58.8 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
3.2 g
Sodium
1625.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande