Beetroot Carpaccio (TM6)
TM6

Beetroot Carpaccio (TM6)

5.0 ( 4 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g beetroots small, peeled (see tips)
  • 250 g courgettes cut in pieces (5 cm long)
  • 250 g fresh mozzarella drained, cut in pieces
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • 1 pinch coarse salt flakes or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • fresh basil leaves torn, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
230.4 kcal / 963.9 kJ
Protides
15.8 g
Lipides
14.4 g
Glucides
10.5 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
8.3 g
Sodium
455.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives