Appareils et accessoires
Beetroot Carpaccio
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
455.4 mg
Protides
15.8 g
Calories
963.9 kJ /
230.4 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Thai Cucumber Salad
15min
Vietnamese Style Noodle Salad
40min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Festive Camembert Wreath
1h 50min
White Bean and Feta Dip
5min
Sumac-spiced Houmous
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min