Appareils et accessoires
Sumac-spiced Houmous
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini40 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
287 mg
Protides
4.1 g
Calories
789.6 kJ /
188.7 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
11.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Best Basic Houmous
5 min