Appareils et accessoires
Sumac-spiced Houmous
Prép. 5min
Total 5min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini40 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
287 mg
Protides
4.1 g
Calories
789.6 kJ /
188.7 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
11.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Celeriac Remoulade
Pas d’évaluation
Sumac and Tahini Houmous
10min
Marmalade Margarita
5min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Best Basic Houmous
5min