Appareils et accessoires
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
656.3 mg
Protides
3 g
Calories
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
25.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Courgetti Carbonara
40min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Beetroot Carpaccio
20min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min