Appareils et accessoires
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
broccoli florets300 g
-
red pepper (approx. 200 g), deseeded, cut in pieces1
-
apple (approx. 130 g), peeled, cored and quartered1
-
30 g sunflower seedspine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
15 g white balsamic vinegarcider vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
mustard1 ½ tsp
-
1 tsp herb saltfine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
449 kJ /
107 kcal
Lipides
7 g
Fibre
3.1 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Raw Asian Salad
10min
Beetroot salad
10min
Asian Chopped Salad
20min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Beetroot Salad
10min
Fennel Apple Salad
20min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Broccoli and Apple Salad
5min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Red Pepper and Tomato Soup
30min