Obe Ata (Red Pepper Sauce)

5.0 2 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 20min
6 portions

Ingrédients

  • red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • plum tomatoes cut in pieces (4 cm)
    200 g
  • scotch bonnet chillis (optionnel)
    1 - 2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    50 g
  • red onions quartered
    300 g
  • tomato purée
    150 g
  • vegetable oil
    100 g
  • dried thyme
    ½ Tbsp
    dried mixed herbs
  • curry powder
    ½ Tbsp
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning
    20 g
  • fine sea salt
    ½ Tbsp
  • water
    500 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 205.4 kcal / 859.4 kJ
Protides 2.1 g
Lipides 17.3 g
Glucides 13.7 g
Fibre 3.2 g
Graisses saturées 2.5 g
Sodium 644.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...