Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
TM6

Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice

4.3 (14 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g wild rice
  • 1150 g water
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 tsp fine sea salt
  • 200 g green beans, trimmed
  • 150 g shallots, halved
  • 2 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
  • 50 g unsalted butter, cut in pieces
  • 350 g button mushrooms, quartered
  • 125 g dry white wine
  • 350 g chicken legs, skinless (approx. 3-4 chicken legs)
  • 350 g chicken thighs, skinless (approx. 3-4 chicken thighs)
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    ou ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 30 g cornflour
  • 100 g single cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2540 kJ / 606 kcal
Protides
30 g
Glucides
64 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
8.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives