Appareils et accessoires
Braised Red Cabbage with Grated Apples
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
334.5 mg
Protides
2.3 g
Calories
967.2 kJ /
231.2 kcal
Lipides
8.6 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
35.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 dk
Leek and Potato Soup
40 dk
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1sa
Oven Baked Vegetable Crisps
1sa 45 dk
Celeriac Remoulade
Değerlendirme yok
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 dk
Grated Carrot Salad
10 dk
Pea and Mint Soup
20 dk
Rich Tomato Sauce
30 dk
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 dk
Red Pepper and Tomato Soup
30 dk
Best Basic Houmous
5 dk