Lamb Spezzatino
TM6 TM5 TM31

Lamb Spezzatino

4.5 ( 27 évaluations )

Ingrédients

  • 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only
  • 5 sage leaves, fresh
  • 1 onion (approx. 150 g), halved
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 70 g bacon cut in cubes (3 cm)
  • 750 g lamb neck fillet cut in pieces
  • ¼ tsp fine sea salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • 2 carrots cut in slices (1-2 cm)
  • 2 celery stalks cut in slices (1-2 cm)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 200 g dry white wine
  • 100 g water
  • 2 Tbsp meat stock paste homemade (see tips)
    ou 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
393 kcal / 2479 kJ
Protides
44.3 g
Lipides
42.5 g
Glucides
7 g
Fibre
3.925 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives