Braised Lamb Shanks

Braised Lamb Shanks

4.7 132 évaluations
Prép. 30min
Total 3h 20min
4 portions

Ingrédients

Braised Lamb Shanks
  • red wine full-bodied
    200 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • balsamic vinegar
    60 g
  • tomato purée
    50 g
  • water
    100 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled
  • fresh rosemary
    3 sprigs
  • dried oregano
    2 tsp
  • lamb shanks (approx. 400 g each)
    4
  • onions quartered
    110 g
  • garlic cloves to taste
    3 - 4
  • carrots cut in pieces
    150 g
  • celery stalks cut in pieces
    150 g
  • extra virgin olive oil plus extra for browning
    40 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches

Infos nut. par 1 portion

Calories 1013.1 kcal / 4238.9 kJ
Protides 77.2 g
Lipides 64.5 g
Glucides 17.8 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 27.2 g
Sodium 1050.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...