
Appareils et accessoires
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Prép. 25min
Total 2h 20min
8 portions
Ingrédients
Pork and Vegetables
-
vegetable oil for greasing
-
fresh parsley leaves10 g
-
pork loin with skin1500 - 2000 g
-
coarse sea salt1 Tbsp
-
water600 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)800 g
-
vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)400 g
Cider Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
water40 g
-
plain flour2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry cider280 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
359 kcal /
1504 kJ
Protides
46 g
Lipides
6 g
Glucides
23 g
Fibre
5.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Cooking On Point
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande