Beef Bourguignon
TM6 TM5 TM31

Beef Bourguignon

4.2 (162 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g onions, quartered
  • 1 Tbsp olive oil
  • 300 g stewing steak, cut in pieces (2-3 cm)
  • 75 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips (1 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g carrots, peeled and cut in pieces (2 cm)
  • 200 g red wine
  • 150 g water
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)
  • 100 g button mushrooms, sliced
  • 1 - 2 tsp cornflour (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1785 kJ / 427 kcal
Protides
42.2 g
Glucides
11.7 g
Lipides
23.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives