Appareils et accessoires
Pork Fillet with Mustard Sauce
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
pork fillet sliced (1 cm)450 g
-
button mushrooms sliced100 g
-
75 g Madeira winevermouth white75 g
-
milk100 g
-
onions quartered60 g
-
garlic clove (optionnel)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
English mustard1 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
2 Tbsp creamcrème fraîche2 Tbsp
-
cornflour1 heaped Tbsp
-
fresh parsley for garnishing2 - 3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
25.87 g
Calories
804 kJ /
192 kcal
Lipides
7.82 g
Fibre
0.83 g
Glucides
4.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
More Midweek Meals
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Chicken Provencale
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min