Appareils et accessoires
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (optionnel)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
29 g
Calories
1047 kJ /
250 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.5 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great Taste On Every Level
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Beef in Stout
1h 40min