Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
TM5 TM6

Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

4.7 (33 évaluations )

Ingrédients

  • 10 slices streaky bacon, rindless (see tip)
  • 85 g sliced white bread, torn in pieces
  • 10 g fresh sage leaves
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 35 g celery, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 Bramley cooking apple, peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
  • 800 g sausages, Cumberland, skins removed, broken in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1603 kJ / 386 kcal
Protides
20 g
Glucides
10 g
Lipides
29 g
Graisses saturées
11 g
Sodium
1116 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives