Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf

4.8 36 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 20min
8 portions

Ingrédients

  • streaky bacon rindless (see tip)
    10 slices
  • sliced white bread torn in pieces
    85 g
  • fresh sage leaves
    10 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • celery cut in pieces (3 cm)
    35 g
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    10 g
  • Bramley cooking apple peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)
    1
  • sausages Cumberland, skins removed, broken in pieces
    800 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1116 mg
Protides 20 g
Calories 1603 kJ / 386 kcal
Lipides 29 g
Graisses saturées 11 g
Glucides 10 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...