Appareils et accessoires
Honey Parmesan Parsnips
Prép. 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
polenta100 g
-
olive oil3 Tbsp
-
unsalted butter diced30 g
-
water500 g
-
parsnips peeled, quartered lengthways800 g
-
garlic cloves4
-
runny honey100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
313 mg
Protides
9 g
Calories
1390 kJ /
333 kcal
Lipides
17 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Very Thermomix® Christmas
63 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower Cheese
50min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Chunky Coleslaw
5min
Toad in the Hole
1h
Curried Parsnip Soup
30min
Dauphinoise Potatoes
50min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40min
Carrot and Swede Mash
20min