
Appareils et accessoires
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Prép. 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil40 g
-
pork meat pieces, sinew free boneless, cubed (6 cm x 4 cm) (e.g. shoulder)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
onions cut in wedges150 g
-
ripe tomatoes cut in pieces200 g
-
pickled jalapeño chillies to taste20 - 30 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
green peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned black beans drained250 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
maize tortillas6
-
coriander leaves4 Tbsp
-
sour cream100 g
-
avocados2
-
lime cut in wedges1
Infos nut. par 1 portion
Calories
446 kcal /
1875 kJ
Protides
29 g
Lipides
23 g
Glucides
25 g
Fibre
8.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande