Appareils et accessoires
Bibimbap Burrito
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang)40 g
-
light soy sauce plus 1 tsp20 g
-
water1050 g
-
salt3 pinches
-
spring onions cut in pieces30 g
-
sunflower oil plus extra for frying20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
sesame seeds1 tsp
-
short grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)120 g
-
fresh baby spinach100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
toasted sesame oil1 tsp
-
wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1216.4 mg
Protides
34.8 g
Calories
2895.9 kJ /
692.1 kcal
Lipides
27.8 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
77.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flexitarian Fusion
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky Sesame Chicken
40min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Leftover Chicken Fajitas
1h 20min
Beef Fajitas
1h
Curry Noodles with Pork
45min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Halloumi Salad
20min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min