Appareils et accessoires
Spiced Lamb Roast
Prép. 20min
Total 29h 50min
12 portions
Ingrédients
-
olive oil1 Tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
onion cut in quarters250 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 tsp
-
garlic cloves4
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato purée120 g
-
fresh red chillies cut in half, deseeded2
-
fine sea salt1 tsp
-
Greek yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
347.7 mg
Protides
36.6 g
Calories
2598.8 kJ /
621.1 kcal
Lipides
48.6 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
21.9 g
Glucides
6.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Friday Night Dinners
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and Mushroom Rice
55min
Pears in Orange Syrup
30min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1h 25min
Gluten-free Bread
3h 20min
Lemonade
5min
Leek and Potato Soup
40min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Cullen Skink
45min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min