Spiced Lamb Roast

4.7 15 évaluations
Prép. 20min
Total 29h 50min
12 portions

Ingrédients

  • olive oil
    1 Tbsp
  • black mustard seeds
    3 tsp
  • onion cut in quarters
    250 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    2 tsp
  • garlic cloves
    4
  • coriander seeds
    2 tsp
  • cumin seeds
    2 tsp
  • dried bay leaves
    2
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • tomato purée
    120 g
  • fresh red chillies cut in half, deseeded
    2
  • fine sea salt
    1 tsp
  • Greek yoghurt plus extra for serving
    100 g
  • coconut milk
    200 g
  • lamb shoulder bone in
    2500 g
  • water for roasting

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 347.7 mg
Protides 36.6 g
Calories 2598.8 kJ / 621.1 kcal
Lipides 48.6 g
Fibre 0.9 g
Graisses saturées 21.9 g
Glucides 6.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...