Appareils et accessoires
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
Prép. 20min
Total 40min
18 pieces
Ingrédients
Guacamole
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
fresh jalapeño chilli deseeded1
-
garlic clove1
-
tomato quartered1
-
avocados quartered450 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
Cheddar cheese cut in small pieces200 g
-
onions quartered200 g
-
tomatoes quartered300 g
-
oil30 g
-
stock cubes (for 0.5 l each)2
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)1000 g
-
chipotle chilli salsa70 g
-
dried bay leaves2
Topping
-
flour tortillas18
-
crème fraîche250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
13.35 g
Calories
1294 kJ /
309 kcal
Lipides
16.77 g
Fibre
3.96 g
Glucides
22.12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
VIVA MEXICO
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Spanish Brunch
1h 15min
Sticky Sesame Chicken
40min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Enchiladas
1h
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Steak Fajita Sweet Potatoes
1h
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min