Chicken, Ham and Asparagus Pie

Chicken, Ham and Asparagus Pie

4.2 5 évaluations
Prép. 55min
Total 29h
8 slices

Ingrédients

Chicken and Ham Filling
  • chicken meat, boneless and skinless mixture of breast and thigh, diced (2 cm)
    800 g
  • shredded ham hock
    220 g
  • fresh tarragon leaves only, roughly chopped
    4 sprigs
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped
    4 sprigs
  • garlic powder
    2 tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground white pepper
    ½ tsp
Pie
  • water
    700 g
  • fine asparagus trimmed
    250 g
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    550 g
  • unsalted butter diced
    70 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • lard diced, plus extra for greasing
    100 g
  • medium egg beaten
    1

Infos nut. par 1 slice

Calories 603 kcal / 2525 kJ
Protides 38 g
Lipides 27 g
Glucides 51 g
Graisses saturées 12 g
Sodium 988 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...