Appareils et accessoires
Black Pudding Scotch Eggs
Prép. 30min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying1500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1443.9 mg
Protides
27.4 g
Calories
3042.7 kJ /
727.2 kcal
Lipides
59.3 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
49.6 g
Glucides
21.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of England
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Taste of Home
23 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3h
Endless Variations Bread
45min
Pad Thai
45min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
White Bread
3h
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Cauliflower Cheese
50min