Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1001 mg
Recettes alternatives
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 Std. 30 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Chilli Con Carne
35min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 Std. 10 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min