Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
TM6

Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat

4.1 (55 évaluations )

Ingrédients

  • 4 cod fillets, skinless (200 g each)
    ou 4 halibut fillet, skinless, boneless (200 g each)
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 lemon, freshly squeezed juice only
  • 50 g fresh parsley leaves
  • 300 g onions, sliced (1 cm)
  • 40 g olive oil, plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 50 g white wine
  • 1 tsp sweet paprika
  • 2 pinches ground cinnamon
  • 1 Tbsp tomato purée
  • 50 g pitted black olives, halved
  • 200 g bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
  • 400 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2141 kJ / 512 kcal
Protides
45 g
Glucides
54 g
Lipides
14 g
Graisses saturées
1.9 g
Fibre
11 g
Sodium
1399 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives