Appareils et accessoires
Bacon and Cabbage Risotto
Prép. 15min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bacon cut in pieces (2 cm)150 g
-
green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced150 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)400 g
-
dry white wine150 g
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
water850 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
918.9 mg
Protides
12.3 g
Calories
2106.5 kJ /
503.5 kcal
Lipides
22.6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
9.6 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Irish Cooking
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Ham and Leek Pies
1h 50min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Soy Dressing
5min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min