Spring Chicken Casserole
TM6 TM5 TM31

Spring Chicken Casserole

4.3 (55 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g plain flour
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 8 chicken thighs, boneless, skin on
  • 15 g olive oil, plus 3-4 Tbsp for frying
  • 200 g onions, quartered
  • 160 g celery stalks, cut in pieces
  • 320 g carrots, cut in pieces
  • 800 g chicken stock
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
    ou 1 tsp dried thyme
  • 650 - 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g frozen green peas

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1984 kJ / 474 kcal
Protides
24.8 g
Glucides
28 g
Lipides
29.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives