Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
TM6 TM5 TM31

Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey

3.3 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 2 Tbsp olive oil
  • 600 g water
  • 550 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3-4 cm)
  • 12 prunes, pitted (approx. 120 g)
  • 8 dried figs, halved if large (approx. 120 g) (optionnel)
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground pepper, or to taste
  • ¼ tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground cumin
  • 250 g couscous
  • 100 g raisins
  • 60 g honey, or to taste
  • 50 g blanched almonds

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3358 kJ / 803 kcal
Protides
50.4 g
Glucides
87.6 g
Lipides
27.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives