Appareils et accessoires
Basque Chicken
Prép. 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
onions quartered400 g
-
olive oil20 g
-
cornflour20 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
red peppers cut in strips (1 cm)350 g
-
yellow peppers cut in strips (1 cm)350 g
-
dry white wine250 g
-
smoked paprika2 tsp
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)1000 g
-
pitted black olives200 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
32.4 g
Calories
1236 kJ /
295 kcal
Lipides
12.7 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Veracruz Fish
30 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
White Bean Salad
5 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Coronation Chicken
30 Min