Versatile Chunky Soup

Versatile Chunky Soup

4.5 49 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • olive oil
    20 g
  • mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
    350 - 400 g
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
    100 - 150 g
  • water (see tip)
    700 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
    ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste
  • frozen mixed vegetables (optionnel)
    50 g
    frozen green peas
  • dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
    60 - 80 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 170.4 kcal / 713 kJ
Protides 5.5 g
Lipides 5.6 g
Glucides 24.7 g
Fibre 4.3 g
Graisses saturées 0.9 g
Sodium 628.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...