Appareils et accessoires
Versatile Chunky Soup
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil20 g
-
mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
water (see tip)700 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
½ - 1 Tbsp soy sauce, to tastefine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
frozen green peasfrozen mixed vegetables (optionnel)50 g
-
dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste60 - 80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
628.8 mg
Protides
5.5 g
Calories
713 kJ /
170.4 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
24.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tuscan Bean Soup
50min
Spring Vegetable Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Versatile Smooth Soup
45min
Vegetable Soup
35min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min