
Appareils et accessoires
Versatile Chunky Soup
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil20 g
-
mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
water (see tip)700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
frozen mixed vegetables (optionnel)50 g
-
dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste60 - 80 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
170.4 kcal /
713 kJ
Protides
5.5 g
Lipides
5.6 g
Glucides
24.7 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Sodium
628.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande