Appareils et accessoires
Lamb and Green Bean Casserole
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves1 bunch
-
lamb meat shoulder or neck, diced800 g
-
red wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
meat stock200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
cinnamon stick1
-
fine green beans halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
26.1 g
Calories
1679 kJ /
401 kcal
Lipides
28.3 g
Glucides
10.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef Stroganoff
1h
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Cottage Pie
1h 10min
Lamb Stew
50min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min