Appareils et accessoires
Semolina Dumplings
Prép. 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingrédients
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
923.1 mg
Protides
11.7 g
Calories
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Lipides
0.9 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
74.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Broccoli and Bacon Bites
1h
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Pas d’évaluation
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Quince Tart
50min
Crocodile Cupcake Cake
2h
Guinean prawns
25min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min