Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet

Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet

4.4 9 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

Gnocchi and Sauce
  • pistachio nuts, unsalted, shelled
    30 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    15 g
  • onions quartered
    70 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    70 g
  • fine sea salt to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • gnocchi
    800 g
  • sunflower oil
    3 Tbsp
Fruit Sorbet
  • sugar to taste
    60 - 100 g
  • frozen fruit in pieces (see tip)
    500 g
  • lemon juice (optionnel)
    2 tsp
  • egg white (optionnel) (see tip)
    1
Broccoli Salad and Finalisation
  • red pepper cut in pieces (2 cm)
    1
  • apple large, cored, quartered
    1
  • broccoli florets
    250 g
  • pine nuts
    30 g
  • olive oil
    25 g
  • cider vinegar
    15 g
  • honey
    1 tsp
  • mustard
    1 ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • mascarpone (250 g)
    6 Tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2123 mg
Protides 20 g
Calories 4037 kJ / 964 kcal
Lipides 50 g
Fibre 15.8 g
Graisses saturées 20 g
Glucides 101 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...