Appareils et accessoires
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1044 mg
Protides
34 g
Calories
2352 kJ /
562 kcal
Lipides
27 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
16 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Steamed Pesto Bread Rolls
1h 15min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2h
Marmalade Margarita
5min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Mayonnaise
5min
Smoked Salmon Pâté
5min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Chilli Con Carne
35min