Butter Board with Spinach Pesto
TM6 TM5

Butter Board with Spinach Pesto

4.7 (14 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g double cream, at room temperature (see tip)
    ou whipping cream
  • 20 g milk
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g roasted, unsalted cashew nuts
  • 90 g fresh spinach leaves, plus extra for garnishing
  • ½ garlic clove
  • 60 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 10 slices Parma ham

Infos nut.
par 1 portion
Calories
766.1 kJ / 183.1 kcal
Protides
5 g
Glucides
2.3 g
Lipides
17.5 g
Graisses saturées
7.7 g
Fibre
0.3 g
Sodium
332 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives