Salt-free vegetable stock paste (6 months+)

Salt-free vegetable stock paste (6 months+)

4.4 16 évaluations
Prép. 20min
Total 55min
370 g

Ingrédients

  • extra virgin olive oil
    15 g
  • celery stalk cut into pieces
    200 g
  • carrot cut into pieces
    250 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • tomato cut into quarters
    100 g
  • zucchini cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms cut into halves
    50 g
  • dried bay leaf (optional)
    1
  • mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
    10 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 370 g

Sodium 384.4 mg
Protides 13.8 g
Calories 2116.9 kJ / 505.9 kcal
Lipides 20.4 g
Fibre 33.8 g
Graisses saturées 3.9 g
Glucides 82.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...