Appareils et accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Prép. 20min
Total 2h 20min
24 stuks
Ingrédients
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
104 kJ /
25 kcal
Lipides
1 g
Fibre
0 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Pindakaas Havermoutbal
Nessuna valutazione
Shakshuka
50min
Druiven en cava trifle
Nessuna valutazione
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Matzeballen
Nessuna valutazione
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Napolitaanse Pizza
Nessuna valutazione
Appelpunch
30min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min