Appareils et accessoires
Paastuin
Prép. 30min
Total 2h 25min
10 stuks
Ingrédients
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
12.3 g
Calories
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Lipides
28.9 g
Fibre
4 g
Glucides
87.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Rijstpap
Pas d’évaluation
Vegan kaas dip
40min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Pizza Margherita
2h 10min
Valentijnkoekjes met aardbei
Pas d’évaluation
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Marmercake
2h
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Zachte Appelcake
50min