Appareils et accessoires
Frambozen-pistache cake
Prép. 20min
Total 4h 35min
6 porties
Ingrédients
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
287.8 mg
Protides
11.3 g
Calories
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Lipides
42.2 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
24.7 g
Glucides
73.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Tiramisu
5h 20min
Champignon- en chocolademuffins
1h
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Chai latte parfait
15h 5min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Romige Marokkaanse bonensoep
35min