Appareils et accessoires
Gozleme
Prép. 1h 30min
Total 1h 40min
16 porties
Ingrédients
Deeg
-
melk200 g
-
ei1
-
olijfolie40 g
-
Griekse yoghurt150 g
-
gedroogde gist2 tl
-
bloem en iets meer om te bestuiven600 g
-
bakpoeder½ tl
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
Vulling
-
Cheddar kaas in stukken150 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren5 takjes
-
verse jonge spinazie60 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook5
-
gele ui in vieren gesneden1
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
paprikapoeder1 tl
-
gehakt vlees (kip, rund of lam)500 g
-
bloem1 el
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap30 g
-
feta kaas verkruimeld250 g
-
olijfolie in spray, om te bakken
-
citroen in partjes, om op te dienen1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
386.4 mg
Protides
18.2 g
Calories
1541.2 kJ /
366.9 kcal
Lipides
18.5 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
30.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Turkije
9 Recettes
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Cholent
Pas d’évaluation
Brownies van zoete aardappel
1h
Hornazo
Pas d’évaluation
Quinoakoekjes
1h
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Avocadosap met dadels
5min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation