Appareils et accessoires
Rauwe chocolade bietencake
Prép. 15min
Total 2h 15min
20 porties
Ingrédients
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
77.2 mg
Protides
6.5 g
Calories
1499.2 kJ /
357 kcal
Lipides
27.3 g
Fibre
7.7 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lactosevrij smullen
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Brownies van zoete aardappel
1h
Bananen powerballs
15min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Pêche Melba
Pas d’évaluation
Venkelsapje
10min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Kweeperentaart
50min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min