Appareils et accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Prép. 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23 g
Calories
1791 kJ /
428 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kip Fricassee met Asperges
1h
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Pas d’évaluation
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min