Appareils et accessoires
Kremet ertesuppe
Prép. 10min
Total 40min
8 porsjoner
Ingrédients
-
løk delt i to150 g
-
smør20 g
-
1000 g grønne erter, frosnegrønne erter, ferske1000 g
-
vann600 g
-
1 kyllingbuljong terning (til 0.5 l)kyllingbuljongpaste1 ss
-
200 g rømmecrème fraîche, min 30% fett200 g
-
svart pepper, nykvernet etter smak2 klype
-
salt, finmalt etter smak½ ts
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
7 g
Calories
778 kJ /
187 kcal
Lipides
11 g
Fibre
8 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Smak av vår
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Pas d’évaluation
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Pas d’évaluation
Misosuppe
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Pas d’évaluation
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Pas d’évaluation
Kikertsuppe (Revithia)
Pas d’évaluation
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Pas d’évaluation
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min
Tomatsuppe
40min