Vårens grønnsaksuppe med urteterninger

Vårens grønnsaksuppe med urteterninger

Pas d’évaluation
Prép. 15min
Total 40min
4 porsjoner

Ingrédients

Urteterninger
  • hvitt brød revet i stykker
    2 skiver
  • persille, fersk bare blader
    5 kvister
  • kjørvel, fersk bare blader
    1 bunt
    1 bunt estragon, fersk, bare blader
  • melk
    20 g
  • egg, medium
    3
  • havsalt
    2 klyper
  • malt svart pepper
    1 klyper
Vårgrønnsaksuppe
  • gulrøtter (ca. 150 g), delt i strimler (1 cm x 4 cm)
    2
  • grønne erter, frosne
    100 g
  • purreløk (ca. 100 g), delt i strimler (1 cm x 4 cm)
    ½
  • sellerirot delt i strimler (1 cm x 4 cm)
    50 g
  • løk oppdelt
    160 g
  • cherrytomater halvert
    50 g
  • vann
    1200 g
  • soyasaus
    5 g
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    2
    2 toppet ts grønnsaksbuljong
  • hvitløksfedd knust
    1
  • havsalt
    1 ts
  • hvit pepper
    1 klype
  • vegetabilsk olje for steking

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 porsjon

Protides 13 g
Calories 1085 kJ / 259 kcal
Lipides 15 g
Fibre 4.8 g
Glucides 18 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer