Appareils et accessoires
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Prép. 10min
Total 30min
12 stuks
Ingrédients
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
216.3 mg
Protides
6.6 g
Calories
866.4 kJ /
207.1 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
7.5 g
Glucides
16.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Vitello tonnato
13h
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Driekoningentaart met frangipane
50min
Appel en citroen krans
50min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min