Appareils et accessoires
Flammekuchen
Prép. 15min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Franse brunch
Pas d’évaluation
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Snel vruchtenijs
10min
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Veen- en vlierbessen punch
Pas d’évaluation
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Karamel parfait
Pas d’évaluation