Appareils et accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Grilled Percik Chicken
1h
Date and Oat Drink
20min
Browning Beef Strips
Pas d’évaluation
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Sambal Brinjal
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1h 30min
Ayam Balado
45min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Sambal Petai Fried Mee
20min