Appareils et accessoires
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Prép. 10min
Total 4h 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
13.3 mg
Protides
2.8 g
Calories
375 kJ /
89.8 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
15.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Pickled red onions
1h 50min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
15-minute noodles
15min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Nut butter dressing
5min
Jaffa muffin
40min
Spinach and chorizo filo pies
45min