Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Orange Crème Brûlée
3h 15min
Fruit Ice Cream
5min
Berry Dream
10min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Steamed Applesauce Cake
1h
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Mandarin Almond Cookies
50min
Matcha Nice Cream
35min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10min
Cashew Coconut Milk
10min